CNC Frezer

Wat is jouw uitdaging als CNC Frezer?

Werk jij graag aan complexe grote precisie onderdelen voor grote namen als ASML of VDL? Hecht je waarde aan een organisatie waar je niet als nummer wordt behandeld? En wil jij graag volop afwisseling in jouw werkzaamheden?

Dan is deze functie echt iets voor jou en kijken uit naar jouw sollicitatie. Wij leren je graag kennen tijdens een kennismaking en wie weet zijn wij een match!

Bij ons voel je de betrokkenheid van alle medewerkers door de hele organisatie. Je wordt niet als een nummer behandeld en jouw input wordt juist gewaardeerd. ‘’Geen dag is hetzelfde’’ is wat de werkzaamheden bij ons zo leuk maakt volgens de medewerkers.

Jij gaat aan de slag met een 3, 4 of 5-assige freesbank. Je werkt aan kleine series van max. 40 stuks met de meest uiteenlopende exotische materialen. De nauwkeurige complexe producten of onderdelen lopen uiteen van 30 mm tot max 6000 mm.

Waar bestaan jouw werkzaamheden zoal uit?

 • Zelfstandig vervaardigen van zeer nauwkeurige, complexe producten of onderdelen op de CNC freesmachines aan de hand van tekeningen, productiegegevens of instructies.
 • Tussentijds controleren van de kwaliteit en producteisen met behulp van de hulpgereedschappen.
 • Samen met de andere CNC Frezers opstellen van een detail planning aan de hand van de opgestelde hoofdplanning.
 • Het zelf bepalen van de gereedschap keuze en de mogelijkheid van de machine: toerentallen, aanzetten en snijsnelheden aan de hand van de geometrische kenmerken van het product.
 • Meedenken aan een zo efficiënt mogelijk productieproces.

 

Wat breng je mee als CNC Frezer?

 • Een afgeronde opleiding MBO niveau 3 richting Verspanen met aantoonbare ervaring als verspaner of je hebt de ambitie of deze opleiding in de toekomst te gaan volgen.
 • Je hebt bij voorkeur al enkele jaren ervaring met een 3-assige freesmachine of hebt de ambitie om jezelf hierin te ontwikkelen.
 • Je hebt kennis en ervaring met het lezen van technische tekeningen.
 • Jouw kennis of interesse van snij- en koelvloeistoffen is tevens aanwezig.

Wil jij jouw BBL-opleiding bij ons volgen? Die mogelijkheid heb je ook! Solliciteer gerust en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 

Solliciteren of meer weten over deze vacature?
Word jij enthousiast van deze baan en wil jij onderdeel zijn van een gemotiveerd team? Spreekt het je aan om op een professionele manier met elkaar samen te werken in een informele omgeving?
Reageer dan op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar hrm@htm-technologies.com t.a.v. de afdeling HR.
Voor inhoudelijke vragen kun je tevens contact opnemen de afdeling HR via telefoonnummer 074 – 255 40 40.

Sollicitatieformulier Nederlands

Application form English

Neem nu contact op

Meer over HTM IP B.V.

Bauhuis Industrial Partner is samen met Bauhuis B.V. ontstaan uit Bauhuis Machinefabriek B.V. en vormen samen de kern van de Bauhuis Group B.V. Hierdoor beschikken we over de nodige ervaringen en zijn deze mogelijkheden en expertises nog steeds toegankelijk. Na de overname in 2021 is Bauhuis Industrial Partner onderdeel  geworden van HTM Technologies.  Hierbij is de naam veranderd in HTM Industrial Partner (HTM-IP).  HTM Industrial Partner is specialist in het vervaardigen c.q.  bewerken van nauwkeurige grote onderdelen voor de maakindustrie waarbij de complete vervaardiging onder onze supervisie plaatsvindt.

 

Wat bieden wij jou?

Je komt bij ons terecht in een organisatie met korte lijntjes waar jouw input wordt gewaardeerd. Je gaat een gedreven, maar informeel team van circa .. CNC Frezers versterken.

 • Direct een dienstverband bij HTM IP B.V.!
  Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie en met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  Goed salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, reiskostenvergoeding
  € 0,23 per km vanaf 10 km tot 40 km, 40-urige werkweek, CAO Kleinmetaal, pensioenregeling via Pensioenfonds PMT, 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
  Het vakmanschap staat bij HTM IP B.V. voorop. We investeren niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel d.m.v. opleidingen en cursussen. Veel werknemers zijn multi-inzetbaar binnen onze organisatie. We kijken graag samen met jou op welk vlak jij je verder kunt én wilt ontwikkelen.
 • Werktijden
  Je werkt van maandag t/m vrijdag van 07:45 – 16:30 uur en je hebt een uur pauze verdeeld over de dag.
 • Ziektekostenregeling
  Wij zijn aangesloten bij een collectief via onze CAO waardoor je een aantrekkelijke korting krijgt op jouw zorgverzekering bij Zilveren Kruis.
 • Werkkleding pakket + alle benodigde beschermingsmiddelen
  Je ontvangt een werkkleding pakket. Daarbij krijg je ook veiligheidsschoenen en alle benodigde beschermingsmiddelen.
 • Diverse personeelsuitjes per jaar!
  Jaarlijks houden we in de zomer een BBQ en voor Kerst een lunch, borrel of diner. Ook verzorgen we elk jaar een leuk uitje met de hele organisatie.

Job application at htm technologies

0 File(s) added

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Sollicitatie bij htm technologies

0 Bestand(en) toegevoegd

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Get in touch with htm

Type of question
0 selected

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Get in touch with htm

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply