CNC-Frezer (5-assig) – CAD/CAM Programmeur

Wie zoeken wij

Voor ons bedrijf HTM Precision te Almere, vallend onder HTM Technologies, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van CNC Frezer – CAD/CAM Programmeur.

Bij deze interessante functie die een volgende stap in jouw technische loopbaan, is, kom je terecht in een technisch uitdagende omgeving die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Werk jij graag aan complexe ultra precisie onderdelen voor grote namen als Fokker Landing Gear, Safran Aero Booster en Aerospace Propulsion Products? Hecht je waarde aan een organisatie waar je niet als nummer wordt behandeld? En wil jij graag volop afwisseling in jouw werkzaamheden?  Dan is deze functie echt iets voor jou! Wij leren je graag kennen tijdens een kennismaking en wie weet zijn wij een match!

Wat is jouw uitdaging als CNC Frezer – CAD/CAM Programmeur?

De betrokkenheid van alle medewerkers is bij HTM Precision door de hele organisatie voelbaar. Je wordt niet als een nummer behandeld en jouw input wordt juist gewaardeerd. ‘’Geen dag is hetzelfde’’ is wat de werkzaamheden bij HTM zo leuk maakt volgens de medewerkers. Met een focus op gespecialiseerde complexe ultra precisie producten haal je genoeg uitdaging uit elke order.

Jij gaat aan de slag met een 5-assige freesbank van Hermle met Heidenhain besturing waarbij je zelfstandig programmeert met Topsolid 7. Je werkt aan kleine series van max. 40 stuks met de meest uiteenlopende exotische materialen. De nauwkeurige complexe producten of onderdelen lopen uiteen van 4mm tot max 800mm.

Waar bestaan jouw werkzaamheden zoal uit?

 • In overleg met de werkvoorbereider bepaal je samen hoe een product gemaakt moet worden en ga je zelfstandig aan de slag met jouw werkorder.
 • Programmeren vanuit tekening met Topsolid 7.
 • De opspanmethodieken en bewerkingsvolgorde beoordelen, bepalen en optimaliseren.
 • Tussentijds controleren van de kwaliteit en producteisen met behulp van de hulpgereedschappen.
 • De benodigde productie informatie en meetlijsten ten behoeve van de operator opstellen.
 • Meedenken aan een zo efficiënt mogelijk productieproces.

Meer over HTM Technologies

One stop shop voor precisie oplossingen – Geconcentreerde expertise

HTM Technologies is een leverancier van wereldklasse van hoge kwaliteit technische producten gemaakt door precisie bewerken als draaien, frezen, platte en cilindrische slijpen, lappen, plaatmetalen bewerking, grote bewerking en module montage.

Ons succesverhaal is gebaseerd op nieuwsgierigheid en de constante zoektocht naar nieuwe technologische kansen. Wij leveren complexe producten, assemblages en oplossingen voor de wereld van morgen. Onderscheidende resultaten van één lange termijn partner met een bewezen trackrecord op zeer veeleisende markten, zoals de luchtvaart, lucht- en defensie industrie.

Precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is HTM Technologies.

Wat breng je mee als CNC Frezer – CAD/CAM Programmeur?

 • Een afgeronde technische opleiding richting verspaning en/of aantoonbare ervaring als verspaner.
 • Je hebt bij voorkeur al ervaring met een 5-assige freesmachine of hebt de ambitie om jezelf hierin te ontwikkelen.
 • Jij kunt technische tekeningen lezen.
 • Ervaring met Heidenhain en/of Topsolid 7 is mooi meegenomen, maar geen must.
 • Ook als beginner (schoolverlater of starter) kun je solliciteren, HTM biedt volop opleidingsmogelijkheden!

Wil jij jouw BBL-opleiding hier volgen? Die mogelijkheid heb je ook! Neem contact op met Junice Mauriks via onderstaande contactgegevens om de mogelijkheden te bespreken. Voor BBL leerlingen geldt een andere salarisrange dan aangegeven in de vacature.

Solliciteren of meer weten over deze vacature?

METAALKANJERS beheert deze vacature namens HTM Precision. Sollicitaties dienen dan ook via Metaalkanjers te verlopen. Een goede klik tussen jou als potentiële collega en HTM Precision vinden we erg belangrijk. De gesprekken over de vacature, jouw achtergrond en elkaars verwachtingen vinden daarom plaats bij HTM Precision.

Heb je interesse in HTM Precision, de vacature of behoefte aan meer informatie?
Reageer dan via de sollicitatiebutton op www.metaalkanjers.nl of mail je cv naar junice@metaalkanjers.nl. Liever bellen of Whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Junice Mauriks op 06 1825 8902, ook buiten kantooruren.

Wat heeft HTM Precision jou te bieden?

Je komt terecht in een organisatie met korte lijntjes waar jouw input wordt gewaardeerd. Je gaat een gedreven, maar informeel team van 6 CNC Frezer versterken. Wegens vervanging en groei zijn wij voor HTM op zoek naar twee CNC Frezers.

 • Direct een dienstverband bij HTM Precision!
  Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie en met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Goed salaris (€ 2.450 – € 3.850) afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, reiskostenvergoeding €0,19 per km vanaf 10 km tot 25 km, 40-urige werkweek, cao Kleinmetaal, pensioenregeling via Pensioenfonds PMT, 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling.
  Het vakmanschap staat bij HTM Precision voorop. Ze investeren niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel d.m.v. opleidingen en cursussen. De meeste werknemers zijn multi-inzetbaar binnen de organisatie. Ze kijken graag samen met jou op welk vlak jij je verder kunt én wilt ontwikkelen.
 • Werktijden + Een 4-daagse werkweek is mogelijk in overleg!
  Je werkt van maandag t/m vrijdag van 07:00 – 16:00 of 07:30 – 16:30 en je hebt een uur pauze verdeeld over de dag. In overleg met jouw leidinggevende heb je de mogelijkheid om een half uur later te starten en eindigen.
 • Ziektekostenregeling.
  HTM Precision is aangesloten bij een collectief via hun CAO waardoor je een aantrekkelijke korting krijgt op jouw zorgverzekering bij Zilveren Kruis.
 • Niet gebonden aan de bouwvak vakantie!
  Doordat HTM Precision geen bedrijfssluiting heeft tijdens de bouwvak periode ben je volledig vrij om jouw vakantiedagen in te plannen gedurende het hele jaar!
 • Een volledig geconditioneerde werkomgeving.
  Bij HTM werk je in een volledig geacclimatiseerde productieomgeving. De ruimtes hebben altijd de juiste temperatuur en dezelfde vochtigheidsgraad, zodat de marges op de producten minimaal zijn.
 • Werkkleding pakket + alle benodigde beschermingsmiddelen.
  Je ontvangt vanuit HTM Precision een werkkleding pakket. Daarbij krijg je indien nodig ook veiligheidsschoenen en alle benodigde beschermingsmiddelen. Denk hierbij aan een veiligheidsbril, handschoenen en aangemeten gehoorbescherming.
 • Diverse personeelsuitjes per jaar!
  Jaarlijks houden ze in de zomer een BBQ en tijdens de feestdagen een lunch, borrel of diner. Ook verzorgen ze elk jaar een leuk uitje met de gehele organisatie. Uiteraard wanneer de coronamaatregelen dit toelaten.

 

Job application at htm technologies

0 File(s) added

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Sollicitatie bij htm technologies

0 Bestand(en) toegevoegd

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Get in touch with htm

Type of question
0 selected

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Get in touch with htm

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply