Montagemedewerker

Wie zoeken wij?

Voor ons bedrijf HTM Precision te Almere, vallend onder HTM Technologies, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Montagemedewerker. Binnen ons bedrijf hebben wij dit jaar onze naam, logo’s en huisstijl volledig vernieuwd. Fris en energiek bouwen wij met een gemotiveerd jong team de bedrijven binnen de groep van HTM Technologies uit en hierbij zoeken wij jouw hulp!

HTM Precision is werkzaam binnen een technisch hoogwaardige omgeving die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Voel jij je thuis binnen zo’n omgeving en zie je het als uitdaging om vanaf een technische tekening een prachtig product te monteren?

Dan is deze functie echt iets voor jou! Wij leren je graag kennen tijdens een kennismaking en wie weet zijn wij een match!

Wat is jouw uitdaging als Montagemedewerker?

Als Montagemedewerker verzorg je zelfstandig de montage van onze productie-onderdelen volgens de montage instructies waaraan hoge kwaliteitseisen gesteld worden. Hierbij het je te maken met repeterende producten in series van circa 20 stuks met de nodige varianten.

Je weet zelfstandig welke machines en gereedschappen je dient te hanteren en tevens kun je de juiste werkvolgorde en werkmethode toepassen. Tot slot controleer je de uitgevoerde werkzaamheden en houd je de op order gewerkte uren bij.

Wat breng je mee als Montagemedewerker ?

  • Je hebt een afgeronde opleiding VMBO Metaaltechniek basisberoepsgerichte leerweg of
    MBO niveau 2 Constructiebankwerker;
  • Je hebt kennis en ervaring met het lezen van technische tekeningen;
  • Je hebt affiniteit met metaal en techniek;
  • Je kunt zelfstandig werken binnen ons team;
  • Je hebt een vaste hand, aangezien een grote mate van handvaardigheid is vereist;
  • Je vindt orde en netheid op je werkplek vanzelfsprekend.

Meer over HTM Technologies

HTM staat voor High Tech Machining waarbij onze klanten ons zien als een ‘one stop shop voor precisie oplossingen’. Wij focussen ons op de hightech industrieën en opereren in niche markten zoals defensie, lucht- en ruimtevaart. Om die reden behoort HTM Technologies ook tot een selecte groep van bedrijven welke het Kwaliteitsmanagementsysteem voor de lucht- en ruimtevaart (AS9100) bezit. Wij zijn een toeleverancier van wereldklasse van hoge kwaliteit technische producten gemaakt door precisie bewerkingen, large machining en module assemblage.

We opereren vanuit vier vestigingen; twee vestigingen gelegen in Hengelo OV, Almere en Dedemsvaart. Iedere vestiging heeft haar eigen competenties.

Ons succesverhaal is gebaseerd op nieuwsgierigheid en de constante zoektocht naar nieuwe technologische kansen. Wij leveren complexe producten, assemblages en oplossingen voor de wereld van morgen. Onderscheidende resultaten van één lange termijn partner met een bewezen trackrecord op zeer veeleisende markten.

Precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is HTM Technologies. Bekijk onze track-record en een greep van onze internationale partners op onze vernieuwde website HTM-Technologies.com.

Wat heeft HTM Precision jou te bieden?

Werken bij HTM Precision betekent dat je onderdeel bent van een groeiende en internationale werkomgeving waarin wij eigen initiatief waarderen en wij jou een grote mate van vrijheid in handelen geven. Samenwerken op een professionele manier in een informele omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien.

Solliciteren of meer weten over deze vacature?

Word jij enthousiast van deze baan en spreekt jou onze organisatie aan?
Reageer dan op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar hrm@htm-technologies.com t.a.v. Mariëlle van der Meché, HR Adviseur.
Voor inhoudelijke vragen kun je tevens contact opnemen de afdeling HR via telefoonnummer
074 – 255 40 40.

Bekijk ook onze vernieuwde website www.htm-technologies.com of laat je hart sneller kloppen door onze nieuwe bedrijfsfilm te bekijken.

Sollicitatieformulier Nederlands

Application form English

Neem nu contact op

Job application at htm technologies

0 File(s) added

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Sollicitatie bij htm technologies

0 Bestand(en) toegevoegd

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Get in touch with htm

Type of question
0 selected

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Get in touch with htm

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply