Werkvoorbereider

Durf jij de verantwoordelijkheid te dragen voor de technische voorbereiding van de verkregen opdracht? Pas jij in een jong en informeel team waarin samenwerking hoog in het vaandel staat?
Wil jij uniek werk doen en trots zijn op jouw werk?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De betrokkenheid van alle medewerkers is bij HTM Aerotec door de hele organisatie voelbaar. Je wordt niet als een nummer behandeld en jouw input wordt juist gewaardeerd. ‘’Geen dag is hetzelfde’’ is wat de werkzaamheden bij HTM zo leuk maakt volgens de medewerkers. Met een focus op gespecialiseerde complexe ultra precisie producten haal je genoeg uitdaging uit elke order.

Waar bestaan jouw werkzaamheden zoal uit?

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vullen en beheren van het ERP en PLM-systeem. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het analyseren van voor- en nacalculaties, het opzetten en beheren van productieroutes inclusief bijbehorende documentatie en expertise op het gebied van item en revisiebeheer. Dit doe je natuurlijk volgens de eisen en normen van de klant.

Verder ben je bezig met het uitvoeren van risicoanalyses binnen het werkvoorbereidingsproces en het calculeren ten behoeve van offertes. Daarnaast geef je technische ondersteuning aan de productie en het bedrijfsbureau.

Tot slot neem je deel aan intern werkoverleg en signaleer je onveilige situaties.

Wat breng je mee als Werkvoorbereider?

 • Een afgeronde hbo-opleiding met studierichting Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde of een afgerond mbo-opleiding niveau 4 waarbij de door werkervaring verkregen kennis gelijkwaardig is naar inhoud en niveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van- en vaardigheden met MS Office, ERP-systemen en PLM-systemen is een pré;
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring binnen een soortgelijke functie.

 

Meer over HTM Technologies

HTM staat voor High Tech Machining waarbij onze klanten ons zien als een ‘one stop shop voor precisie oplossingen’. Wij focussen ons op de hightechindustrieën en opereren in niche markten zoals defensie, lucht- en ruimtevaart. Om die reden behoort HTM Technologies ook tot een selecte groep van bedrijven welke het Kwaliteitsmanagementsysteem voor de lucht- en ruimtevaart (AS9100) bezit. Wij zijn een toeleverancier van wereldklasse van hoge kwaliteit technische producten gemaakt door precisie bewerkingen, large machining en module assemblage.

Ons succesverhaal is gebaseerd op nieuwsgierigheid en de constante zoektocht naar nieuwe technologische kansen. Wij leveren complexe producten, assemblages en oplossingen voor de wereld van morgen. Onderscheidende resultaten van één lange termijn partner met een bewezen trackrecord op zeer veeleisende markten.

Om in te spelen op de steeds veranderende markt waarin High Tech voorop staat hebben we in 2021 afscheid genomen van onze oude naam PM. HTM Aerotec maakt deel uit van de HTM Technologies groep bestaande uit vijf organisaties: HTM Precision in Almere, HTM UMI in Uitgeest, HTM IP in Goor, HTM Aerotec en HTM PSM in Hengelo. We gaan vol overtuiging een mooie toekomst tegemoet waarbij we ons richten op een markt waar in Nederland maar weinig concurrenten te vinden zijn.

Precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is HTM Technologies. Bekijk onze track-record en een greep van onze internationale partners op onze website www.htm-technologies.com of laat je hart sneller kloppen door onze bedrijfsfilm te bekijken.

Solliciteren of meer weten over deze vacature?

Word jij enthousiast van deze baan en wil jij onderdeel zijn van een gemotiveerd jong team? Spreekt het je aan om op een professionele manier met elkaar samen te werken in een informele omgeving?
Reageer dan op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar hrm@htm-technologies.com t.a.v. de afdeling HR.

Heb je liever eerst wat meer informatie? Bel dan met HTM Aerotec en vraag naar Arthur Kasteel of de afdeling HR via telefoonnummer 074 – 255 40 40.

Sollicitatieformulier Nederlands

Application form English

Neem nu contact op

Wat biedt HTM Aerotec jou?

Je komt bij ons terecht in een organisatie met korte lijntjes waar jouw input wordt gewaardeerd.

 • Direct een dienstverband bij HTM Aerotec!
  Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie en met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  Goed salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, reiskostenvergoeding
  € 0,23 per km vanaf 10 km tot 40 km, 40-urige werkweek, CAO Kleinmetaal, pensioenregeling via Pensioenfonds PMT, 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
  Het vakmanschap staat bij HTM Aerotec voorop. We investeren niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel d.m.v. opleidingen en cursussen. Veel werknemers zijn multi-inzetbaar binnen onze organisatie. We kijken graag samen met jou op welk vlak jij je verder kunt én wilt ontwikkelen.
 • Werktijden
  Je werkt in deze fulltime baan van maandag t/m vrijdag en start elke werkdag rond 7.00/7.30 uur en  je hebt een uur pauze verdeeld over de dag.
 • Diverse personeelsuitjes per jaar!
  Jaarlijks houden we in de zomer een BBQ en voor Kerst een lunch, borrel of diner. Ook verzorgen we elk jaar een leuk uitje met de hele organisatie.

Job application at htm technologies

0 File(s) added

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Sollicitatie bij htm technologies

0 Bestand(en) toegevoegd

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Get in touch with htm

Type of question
0 selected

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Get in touch with htm

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply