Assistent Controller

HTM Technologies B.V. | Hengelo Almere Goor Uitgeest

Fulltime

Ben jij gedreven, ambitieus en heb jij passie voor niet alleen cijfers,
maar ook voor de achterliggende processen?

Dan zoeken wij jou!

Aan de slag als Assistent Controller

Bij HTM, verspreid over verschillende locaties, wordt de financiële administratie met zorg behandeld door toegewijde financiële professionals. In deze rol ga jij niet alleen de uitdaging aan, maar maak je ook deel uit van een dynamisch team dat verantwoordelijk is voor het analyseren, adviseren, controleren en deels zelf uitvoeren van diverse financiële taken.

In je rol word je de rechterhand van de groepscontroller, vervul je een cruciale rol in de planning en  control functie. Naast het fungeren als (mede)aanspreekpunt voor de financiële medewerkers, heb je een grote rol bij periode-afsluitingen, rapportageverzorging en speel je een belangrijke ondersteunende rol bij de ontwikkeling van begrotingen en ad-hoc rapportages.

Wat deze functie nog aantrekkelijker maakt, is de mogelijkheid om je eigen ambities na te streven. Denk aan een groeipad richting de rol van controller, waarbij je verantwoordelijk wordt voor de financiële huishouding van één of meerdere divisies. Hier groei je uit tot een waardevolle sparringpartner voor de divisieleiding en de directie.

Je thuisbasis bevindt zich hoofdzakelijk op de twee locaties in Hengelo, maar je krijgt ook de kans om regelmatig je kwaliteiten te tonen op de locaties in Almere, Uitgeest en Goor. Kortom, een uitdagende rol met ruimte voor persoonlijke groei en diversiteit in werkplekken.

Meer over HTM Technologies

Welkom bij HTM, waar High Tech Machining niet alleen een afkorting is, maar een belofte van precisieoplossingen als ‘one-stop-shop’ voor onze gewaardeerde klanten. Wij zijn trots op onze wereldklasse positie als leverancier van hoogwaardige technische producten, vervaardigd met precisiebewerkingen, large machining en module-assemblage.

De HTM Technologies-groep omvat vijf dynamische organisaties: Precision in Almere, IP in Goor, UMI in Uitgeest, Aerotec en PSM in Hengelo. Elk van deze bedrijven vervaardigt op maat gemaakte metalen halffabricaten met behulp van precisiebewerkingen op draai- en freesmachines, waarbij vakmanschap en technologische innovatie hand in hand gaan.

HTM is de toonaangevende leverancier voor sectoren als defensie, medische wetenschappen, lucht- en ruimtevaart. Onze kernwaarden – precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid – vormen de basis van HTM Technologies. Ontdek meer op onze website www.htm-technologies.com en laat je inspireren door onze bedrijfsfilm, waarin de essentie van ons vakmanschap tot leven komt.

Wat breng je mee als Assistent-controller

 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare financiële werkervaring / ervaring met programma’s is een pré
 • Analytisch vermogen
 • Proactief en oplossingsgericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Sterke communicatieve vaardigheden

Solliciteren of meer weten over deze vacature?

Word jij enthousiast van deze baan en wil jij er samen met jouw collega’s voor zorgen dat iedereen aan het einde van de werkdag met een voldaan gevoel naar huis gaat?

Reageer dan vandaag nog op deze vacature door je cv en motivatiebrief te mailen naar hrm@htm-technologies.com t.a.v. Emel Ramazanoglu, HR Adviseur.

Heb je liever eerst wat meer informatie? Bel dan met onze HR Adviseur via telefoonnummer 074 – 255 40 40.

Sollicitatieformulier Nederlands

Application form English

Neem nu contact op

Wat biedt HTM Technologies jou?

 • Direct een dienstverband bij HTM Technologies!

Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie en met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Goed salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, reiskostenvergoeding € 0,23 per km vanaf 10 km tot 40 km, 40-urige werkweek, CAO Kleinmetaal, pensioenregeling via Pensioenfonds PMT, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.

 • Persoonlijke groei en ontwikkeling

Het vakmanschap staat bij HTM Technologies voorop. We investeren niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel d.m.v. opleidingen en cursussen. Veel werknemers zijn multi-inzetbaar binnen onze organisatie. We kijken graag samen met jou op welk vlak jij je verder kunt én wilt ontwikkelen.

 • Ziektekostenregeling

Wij zijn aangesloten bij een collectief via onze CAO waardoor je een aantrekkelijke korting krijgt op jouw zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

 • Diverse personeelsuitjes per jaar!

Jaarlijks houden we in de zomer een BBQ en voor Kerst een lunch, borrel of diner. Ook verzorgen we elk jaar een leuk uitje met de hele organisatie.

 • Doorgroeimogelijkheden

Job application at htm technologies

0 File(s) added

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Sollicitatie bij htm technologies

0 Bestand(en) toegevoegd

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Get in touch with htm

Type of question
0 selected

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Get in touch with htm

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply