Meettechnicus

HTM Aerotec | Fulltime | Direct dienstverband

 

Ontdek de wereld van precisie en innovatie bij HTM Aerotec! Ben jij gefascineerd door de nauwkeurigheid van metingen en de mogelijkheden van geavanceerde meettechnologieën? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team.

Bij HTM Aerotec ben je geen gewone medewerker; je bent een essentiële schakel in ons proces, waar jouw expertise wordt gewaardeerd en jouw stem gehoord wordt. In een warme en vriendelijke werkomgeving staat samenwerking voorop, terwijl elke dag nieuwe uitdagingen en groeikansen biedt.

We bieden meer dan alleen een baan; hier krijg je de kans om jezelf te ontplooien, zowel professioneel als persoonlijk. Of het nu gaat om interne trainingen of externe cursussen, wij ondersteunen jou om de nodige vaardigheden te verwerven en jouw rol tot in de puntjes te vervullen.

Waar bestaan jouw werkzaamheden zoal uit?

 • Je controleert en meet zeer nauwkeurige, complexe producten aan de hand van tekeningen, 3D-modellen en klantspecificaties, gebruikmakend van geavanceerde 3D-meetmachines en diverse meetgereedschappen.
 • Je schrijft programma’s voor de meetmachines en documenteert de resultaten in meetrapportages.
 • Je geeft advies over meetbaarheid en de te gebruiken meetmethodes aan zowel interne stakeholders als klanten.
 • Je zorgt voor het controleren en onderhouden van meetgereedschappen, inclusief het bijhouden van kalibraties.
 • Je registreert de gewerkte uren en houdt je aan de geldende veiligheidsnormen die worden vereist vanuit (internationale) defensie certificeringen.

Meer over HTM Technologies

HTM staat voor High Tech Machining waarbij onze klanten ons zien als een ‘one stop shop voor precisie oplossingen’. Wij focussen ons op de hightechindustrieën en opereren in niche markten zoals defensie, lucht- en ruimtevaart. Om die reden behoort HTM Technologies ook tot een selecte groep van bedrijven welke het Kwaliteitsmanagementsysteem voor de lucht- en ruimtevaart (AS9100) bezit. Wij zijn een toeleverancier van wereldklasse van hoge kwaliteit technische producten gemaakt door precisie bewerkingen, large machining en module assemblage.

Ons succesverhaal is gebaseerd op nieuwsgierigheid en de constante zoektocht naar nieuwe technologische kansen. Wij leveren complexe producten, assemblages en oplossingen voor de wereld van morgen. Onderscheidende resultaten van één lange termijn partner met een bewezen trackrecord op zeer veeleisende markten.

Om in te spelen op de steeds veranderende markt waarin High Tech voorop staat hebben we in 2021 afscheid genomen van onze oude naam PM. HTM Aerotec maakt deel uit van de HTM Technologies groep bestaande uit vijf organisaties: HTM Precision in Almere, HTM UMI in Uitgeest, HTM IP in Goor, HTM Aerotec en HTM PSM in Hengelo. We gaan vol overtuiging een mooie toekomst tegemoet waarbij we ons richten op een markt waar in Nederland maar weinig concurrenten te vinden zijn.

Precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is HTM Technologies.

Wat breng je mee als Meettechnicus?

 • Een afgeronde opleiding MBO niveau 4 richting Verspanen of de door werkervaring verkregen kennis is naar inhoud en niveau gelijkwaardig aan niveau 4;
 • Ervaring met 3D meetmachines;
 • Technisch inzicht om tekeningen en modellen te kunnen beoordelen op meetbaarheid;
 • Kennis van kwaliteitseisen, producten en kwaliteitsregistratie;
 • In het bezit van certificaat AUKOM 1 en 2;
 • Kennis van de lucht- en ruimtevaart norm AS9100
 • Kennis van de Engelse taal i.v.m. het lezen van klantspecificaties.
 • Ervaring met Zeiss Calypso is een pré

Solliciteren of meer weten over deze vacature?

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als Meettechnicus bij HTM Aerotec? Laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team!

Heb je liever eerst wat meer informatie? Bel dan met HTM Aerotec via telefoonnummer
074 – 255 40 40  en vraag naar Vincent van der Gugten of de afdeling HR.

Sollicitatieformulier Nederlands

Application form English

Neem nu contact op

Wat biedt HTM Aerotec jou?

Je komt bij ons terecht in een organisatie met korte lijntjes waar jouw input wordt gewaardeerd.

 • Direct een dienstverband bij HTM Aerotec!
  Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie en met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  Goed salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, reiskostenvergoeding
  € 0,23 per km vanaf 10 km tot 40 km, 40-urige werkweek, CAO Kleinmetaal, pensioenregeling via Pensioenfonds PMT, 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
  Het vakmanschap staat bij HTM Aerotec voorop. We investeren niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel d.m.v. opleidingen en cursussen. Veel werknemers zijn multi-inzetbaar binnen onze organisatie. We kijken graag samen met jou op welk vlak jij je verder kunt én wilt ontwikkelen.
 • Werktijden
  Je werkt in deze fulltime baan van maandag t/m vrijdag en start elke werkdag rond 7.00/7.30 uur en  je hebt een uur pauze verdeeld over de dag.
 • Diverse personeelsuitjes per jaar!
  Jaarlijks houden we in de zomer een BBQ en voor Kerst een lunch, borrel of diner. Ook verzorgen we elk jaar een leuk uitje met de hele organisatie.

Job application at htm technologies

0 File(s) added

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Sollicitatie bij htm technologies

0 Bestand(en) toegevoegd

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Get in touch with htm

Type of question
0 selected

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply

Get in touch with htm

This site is protected by reCAPTCHA. Google's Privacy Policy and Terms of Service apply